Ficatei cu sos de smantana

de Miha in Ficat, 19 Oct 2009 | 15387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficatei de pasare
  • 200 g smantana
  • 2 lingura faina
  • 30 ml lapte
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare si pier
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu sos de smantana:

Ceapa si usturoiul tocate marunt le punem intr-o tigaie si le calim osor in cateva linguri de ulei de masline.

Adaugam ficatul curatat si spalat, un pahar de apa si lasam la inabusit, acoperit cu un capac.

Intre timp preparam sosul de smantana. Faina o desfacem cu laptele rece, sa nu se formeze cocoloase, dupa care adaugam smantana si omogenizam.

Cand au fiert ficateii, adaugam smantana si omogenizam. Potrivim gustul de sare si piper si mai dam cateva clocote.

Se servesc calzi cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Miha 1

11.10.2011, 10:09

Diana... multumesc draga mea... cam tarziu, dar stiu ca ma ierti

Miha 1

11.10.2011, 10:10

Zzrazza...sa va fie de bine masa. Ma bucur ca v-a placut!

Bya Ralu 1

28.11.2012, 22:26

yammy

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui in sos de rosii cu ceapa si ardei